Huiskamer concertjes

Spelen bij iemand in zijn huiskamer, huiselijk, intiem en heel fijn.  Alleen begeleid door een piano komt mijn muziek eigenlijk wel het meest tot zijn recht tijdens een huiskamer concert.

Huiskamer concerten zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en ook steeds bekender. Dit komt mede door de super leuke georganiseerde huiskamer concert-dagen als muziek bij de buren of gluren bij de buren. In steeds meer steden worden dit soort dagen in het najaar georganiseerd en ik heb al meerdere malen verschillende huiskamers in Arnhem en Utrecht mogen vullen met mijn muziek. In Arnhem is het meestal vrij kort voor de feestdagen dus dan sta ik vaak letterlijk naast de kerstboom. Een paar kerst-songs mogen dan niet ontbreken natuurlijk!

Het bijzondere is dat je echt een huis vult met muziek, waar dan verschillende mensen tijdens 3 korte sessies van een half uur of drie kwartier echt naar je komen luisteren. Ik merk altijd dat dit soort dagen mensen in een stad ook enorm verbindt. Niet alleen de muziek maar ook het “thuis” op bezoek komen.  Het is gewoon ook ergens wel leuk om eens binnen te kijken in een vreemd huis, en dan is er ook nog muziek.

Een aanrader om eens te bezoeken en stiekem misschien wel mijn leukste optreden van het jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *