Diner-muziek

Live muziek op de achtergrond tijdens een diner zorgt meteen voor een andere sfeer. Het is een stukje entertainment maar dan prettig op de achtergrond, om naar te kijken tussen de gangen door of om van te genieten terwijl je eet en drinkt. Het voelt zoveel anders aan dan muziek die uit een speaker komt want het is “echt” en dichtbij. Het is net wat meer speciaal, intiemer maar ook feestelijker.

Er is ook ooit onderzoek gedaan naar het effect van ontspannen muziek bij het eten en wat bleek; de smaak van het eten werd stukken beter!

Ik heb al meerder malen de achtergrond muziek verzorgt tijdens verschillende diners. Van een chique bedrijfs-diner in een sterrenzaak, een lunchbuffet tijdens een congres tot een uitgebreide barbecue van een vrijwilligers vereniging. Onze muziek past altijd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *